
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 97 kcal / 405.9 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1hod.
Polpette di cozze alla spezzina
1hod. 30min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Crescia sfogliata urbinate
1hod. 30min
Cordon bleu al grano saraceno
35min
Crema di scampi
1hod. 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Ravioli burro e salvia
2hod.
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min