Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 405.9 kJ / 97 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Crema fritta alla veneziana
1 godz. 30 min
Pizza assettata
1h 45min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Torta alla pasta di mandorle
1 godz.
Danish salate
1h 45min
Rollè al macis e salsa allo zafferano
1 godz. 30 min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 godz. 30 min
Ravioli fritti salati
1hod. 5min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Lumachine in rosso
1h 40 min
Ravioli cinesi
1 godz.
Bignè al cioccolato
3h