Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di carota a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di maiale
- 50 g di carne trita di pollo
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- 50 olive verdi denocciolate ascolane
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 405.9 kJ / 97 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40 Min
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3h 40min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Cannelloni di carne
2 Std.
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min