Zařízení & příslušenství
Seadas
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
6 pezzi
Suroviny
Impasto
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di semola di grano duro
-
100 g di strutto
-
190 g di acqua
-
1 pizzico di sale
Ripieno
-
2 limoni, preferibilmente biologici la scorza (senza la parte bianca)
-
15 di zucchero
-
400 g di pecorino
Terminare la preparazione
-
olio di arachidi q.b.
-
miele q.b.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
26.9 g
Kalorie
4150 kJ /
992 kcal
Tuk
68.4 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
67.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
27 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Sapori d'Italia
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Zeppole sarde
3 Std.
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Amaretti sardi
45 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min