Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 68.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Cinghiale in umido
1h 45min
Papassini sardi
8h 45min
Chutney di zucca
1 godz. 10 min
Polenta sarda
1 godz. 30 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Pardulas
8 godz. 40 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Malloreddus alla campidanese
3h
Panada sarda
2 godz. 55 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min