Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g carne de borrego limpa, cortada em pedaços (3 cm aprox.), semicongelada
- 50 g sobras de pão
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de sementes de coentros em pó
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 30 g azeitonas pretas s/ caroço
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 130 g queijo feta cortado em pedaços
- 2 ovos
- 35 g concentrado de tomate
- Azeite q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 545.6 kJ / 130.4 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 149.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake de morango no forno
4h
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1sa 20 dk
Gelado de frutos secos com crocante de citrinos e lavanda
17h 15min
Gelado de apple crumble
8h 30min
Pão dos 3 ás sem glúten
1 Std.
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1 Std. 30 Min
Salada de rúcula com muxama
5 dk
Couve roxa com maçã - TM5
1 Std. 15 Min
Tostas sem glúten
1h 10min
Sanduíche de porco com molho barbecue
5h 30min
Pãezinhos palhaço com hambúrguer
2 Std.
Croissants com mousse de atum
2h 50 min