Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pato
- 40 g manteiga
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 80 g cenoura
- 580 g peito de pato s/ pele cortado em cubos
- 50 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 200 g água
- 10 g fécula de batata
- ½ laranja (raspa e sumo)
Arroz
-
80
g sultanas
nebo 80 g passas de uva - 100 g vinho da Madeira
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
- Água q.b. p/ cozer
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 350 g arroz basmati
- 1 pau de canela
- ½ c. chá de sal
- 100 g amêndoa torrada
- 20 g pinhões torrados
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2696 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 godz.
Soufflé de peixe
1h 10min
Caldeirada de corvina
1 Std. 50 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 Std. 10 Min
Frango com molho tandoori
5h
Salada de bochechas de bacalhau mediterrânica
25min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8u. 45min
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 min
Bacalhau espiritual da Sena
1 godz. 35 min
Bochechas de porco lento
16h