Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de harina de arroz integral
- 110 g de maicena
- ½ cucharadita de levadura química en polvo (sin gluten)
-
220
g de agua mineral con gas
nebo 220 g de agua - 30 g de vino blanco
- 100 g de margarina vegetal (sin lactosa)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 huevos
- 300 - 400 g de aceite de girasol (para freír)
- 50 g de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 0.81 g
- Sacharidy
- 2.96 g
- Tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2 godz. 15 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Pizza tropical sin gluten
1h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Pan exprés sin gluten
1h
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h