Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Gelato veloce alla frutta
10min
Bavarese alle nocciole
7ωρ.
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 Std. 30 Min
Mousse di ricotta e pesche
45 min
Cetrioli sottaceto
48 godz. 20 min
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Pesto rosso
15 Min
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2h 25min