
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 326.3 kcal / 1365.2 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 13.1 g
- Sacharidy
- 50.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Sodík
- 46.5 mg
Alternativní recepty
Mousse allo yogurt
2hod. 40min
Coulis di frutta
10min
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
3hod. 30min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2hod. 30min
Bavarese alle nocciole
7hod.
Panna cotta
6hod. 30min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6hod. 30min
Sangria
15min
Agliata verde
15min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6hod. 20min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6hod. 35min
Bavarese al mandarino
4hod. 45min