Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 godz. 25 min
Dolce danese di mele
50min
Vichyssoise
6h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Ceviche di salmone
48h 15min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30 min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 Std.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Panna cotta
6h 30 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30 min