Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 100 g di prugne secche denocciolate a metà
- 100 g di farro
- 225 g di frutta secca mista sgusciata (mandorle, nocciole, noci)
- 80 g di datteri denocciolati
- 120 g di fichi secchi a metà
- 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
- 1 bustina di preparato per budino alla vaniglia
- 1 ½ cucchiaio di zucchero grezzo di canna
- ½ cucchiaino di scorza di limone grattugiata
- ½ cucchiaino di scorza di arancia grattugiata
- ½ cucchiaio di lievito in polvere per dolci
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ¼ di cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- ¼ di cucchiaino di cardamomo in polvere
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Torta carote e mele
1h 30min
Zaletti (vegan)
50min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5h
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1h
Pane svedese
2h
Burro alle nocciole
1h 30min
Taralli dolci speziati
55min
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Pane al lardo e timo
4h 50min