Cheesecake with meringue topping

Cheesecake with meringue topping

3.6 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
24 portions

Suroviny

Base
  • unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing
    130 g
  • white sugar
    30 g
  • eggs
    2
  • self-raising flour plus extra for dusting
    200 g
Filling and meringue topping
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • white sugar
    350 g
  • quark or fresh ricotta cheese, well-drained
    1000 g
  • eggs separated
    5
  • cornflour
    80 g
  • full cream milk
    650 g
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • grapeseed oil
    120 g
  • sea salt
    1 pinch

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 143.6 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 1122.2 kJ / 267.2 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 27.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...