Zařízení & příslušenství
豆豉小排
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
豬小排 切塊(長3公分,寬約2公分)500 克
-
鹽½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
薑2 片
-
蒜頭3 - 4 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽切段1 根
-
油1 大匙
-
蔭豆豉20 克
-
1 大匙 素蠔油醬油膏1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉 與 10 克 水調勻1 茶匙
-
水500 克
-
蔥 切蔥花½ 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.1 g
Kalorie
1258 kJ /
300 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
21.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan