滷油豆腐
TM5 TM6

滷油豆腐

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 黑麻油
  • 10 克 老薑 ,切片
  • 30 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,略拍扁
  • 120 克 醬油
  • 30 克 冰糖
  • 600 克 水
  • 1 粒 八角
  • 1 枝 肉桂棒
  • 1 包 滷包 (約15克)
  • 150 克 油豆腐

Nutriční hodnoty
na 1 整份食譜
Kalorie
2694 kJ / 644.5 kcal
Protein
29.5 g
Sacharidy
61.5 g
Tuk
34 g
Vláknina
7.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty