Zařízení & příslušenství
滷油豆腐
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
1 完整食譜
Suroviny
-
黑麻油20 克
-
老薑 切片10 克
-
蔥 切段(約4公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
水600 克
-
八角1 粒
-
肉桂棒1 枝
-
滷包 (約15克)1 包
-
油豆腐150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
29.5 g
Kalorie
2694 kJ /
644.5 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
61.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan