滷油豆腐

滷油豆腐

4.3 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 黑麻油
    20 克
  • 老薑 切片
    10 克
  • 切段(約4公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 600 克
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒
    1 枝
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 油豆腐
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 29.5 g
Kalorie 2694 kJ / 644.5 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 7.5 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...