冬瓜燒豆皮

冬瓜燒豆皮

4.3 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 切片
    10 克
  • 新鮮香菇 切片
    3 朵
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    15 克
  • 紅糖
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 冬瓜 去皮,切大塊(約5公分)
    500 克
  • 新鮮豆腐皮 切塊
    2 塊
  • 50 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 芹菜 取莖,切末
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.226 g
Kalorie 303 kJ / 72 kcal
Tuk 4.191 g
Vláknina 1.788 g
Sacharidy 6.066 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...