
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 10 克 薑 ,切片
- 3 朵 新鮮香菇 ,切片
- 15 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 5 克 紅糖
- 30 克 醬油
- 500 克 冬瓜 ,去皮,切大塊(約5公分)
- 2 塊 新鮮豆腐皮 ,切塊
- 50 克 水
- ½ 茶匙 香油
- 10 克 芹菜 ,取莖,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 72 kcal / 303 kJ
- Protein
- 3.226 g
- Tuk
- 4.191 g
- Sacharidy
- 6.066 g
- Vláknina
- 1.788 g