Zařízení & příslušenství
冬瓜燒豆皮
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
薑 切片10 克
-
新鮮香菇 切片3 朵
-
紅蘿蔔 去皮,切片15 克
-
紅糖5 克
-
醬油30 克
-
冬瓜 去皮,切大塊(約5公分)500 克
-
新鮮豆腐皮 切塊2 塊
-
水50 克
-
香油½ 茶匙
-
芹菜 取莖,切末10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.226 g
Kalorie
303 kJ /
72 kcal
Tuk
4.191 g
Vláknina
1.788 g
Sacharidy
6.066 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan