冬瓜燒豆皮
TM5

冬瓜燒豆皮

4.6 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 3 朵 新鮮香菇 ,切片
  • 15 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 5 克 紅糖
  • 30 克 醬油
  • 500 克 冬瓜 ,去皮,切大塊(約5公分)
  • 2 塊 新鮮豆腐皮 ,切塊
  • 50 克 水
  • ½ 茶匙 香油
  • 10 克 芹菜 ,取莖,切末

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
303 kJ / 72 kcal
Protein
3.226 g
Sacharidy
6.066 g
Tuk
4.191 g
Vláknina
1.788 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty