Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 jajka
- masło, do natłuszczenia foremek do sufletów
- 100 g cukru, plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek do sufletów
- 1 szczypta soli
- 150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 15 g skrobi kukurydzianej
- 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 15 g skórki otartej z pomarańczy
- cukier puder, do oprószenia sufletu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2418.1 kJ / 578 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 39.1 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 125.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Korzenny crème brulée
3 Std. 30 Min
Czekoladowe affogato
10 min
Mango Fool
15 min
Kawowy crème brûlée
2 Std. 45 Min
Suflety pomarańczowo-czekoladowe
45 Min
Suflet z boczku i jajek
40min
Deser owocowy z jogurtem naturalnym i domową granolą
1 Std. 20 Min
Czekoladowe słoiczki
40min
Mini ciasta czekoladowe z Varomy
1 Std.
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2h
Crème brûlée
2 Std. 30 Min