栗子紅燒肉

栗子紅燒肉

4.6 31 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 切片
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切斜片
    10 克
  • 切段
    25 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 30 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約2公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    60 克
  • 去皮熟栗子 整粒
    80 克
  • 醬油
    45 克
  • 米酒
    75 克
  • 細砂糖
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.5 g
Kalorie 2014 kJ / 481 kcal
Tuk 39.7 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 13.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...