
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 薑 切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 去籽、切斜片
- 25 克 蔥 切段
- 20 克 蒜頭
- 30 克 油
- 400 克 帶皮五花肉 切塊(約2公分)
- 60 克 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
- 80 克 去皮熟栗子 整粒
- 45 克 醬油
- 75 克 米酒
- 2 茶匙 細砂糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 481 kcal / 2014 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 39.7 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Vláknina
- 2 g