栗子紅燒肉
TM31 TM5 TM6

栗子紅燒肉

4.7 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 薑, 切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切斜片
  • 25 克 蔥, 切段
  • 20 克 蒜頭
  • 30 克 油
  • 400 克 帶皮五花肉, 切塊(約2公分)
  • 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
  • 80 克 去皮熟栗子, 整粒
  • 45 克 醬油
  • 75 克 米酒
  • 2 茶匙 細砂糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2014 kJ / 481 kcal
Protein
14.5 g
Sacharidy
13.3 g
Tuk
39.7 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty