藥燉排骨
TM5 TM6

藥燉排骨

4.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 克 水
  • 500 克 排骨 ,以熱水川燙去血水
  • 50 克 米酒
  • 1 包 中藥包 (詳見要訣)
  • 10 克 薑 ,切片
  • 10 克 當歸
  • 1 大匙 枸杞
  • 1 大匙 醬油
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1634.5 kJ / 392.5 kcal
Protein
24.5 g
Sacharidy
5 g
Tuk
30.5 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty