藥燉排骨

藥燉排骨

4.8 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 排骨 以熱水川燙去血水
    500 克
  • 米酒
    50 克
  • 中藥包 (詳見要訣)
    1 包
  • 切片
    10 克
  • 當歸
    10 克
  • 枸杞
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 依個人口味調整
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.5 g
Kalorie 1634.5 kJ / 392.5 kcal
Tuk 30.5 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...