Zařízení & příslušenství
藥燉排骨
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
排骨 以熱水川燙去血水500 克
-
米酒50 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
薑 切片10 克
-
當歸10 克
-
枸杞1 大匙
-
醬油1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.5 g
Kalorie
1634.5 kJ /
392.5 kcal
Tuk
30.5 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
尚讚!台灣味
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan