Zařízení & příslušenství
韭菜豬肉水餃
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 個
Suroviny
-
韭菜 切段(約1公分)350 克
-
蔥 切段(約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.1 g
Kalorie
248.1 kJ /
59.3 kcal
Tuk
2.5 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan