韭菜豬肉水餃

韭菜豬肉水餃

2.9 22 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
30 個

Suroviny

  • 韭菜 切段(約1公分)
    350 克
  • 切段(約1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 3.1 g
Kalorie 248.1 kJ / 59.3 kcal
Tuk 2.5 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...