豆豉蒸魚
TM5 TM6

豆豉蒸魚

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 新鮮鯧魚 ,魚身兩面各劃上三刀
  • 20 克 薑 ,切片
  • 1 大匙 米酒
  • 60 克 豆豉醬 (自製)
  • 500 克 水
  • 30 克 新鮮香菜 ,切碎
  • 20 克 蒜頭 ,切碎
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1188.8 kJ / 284.4 kcal
Protein
20.8 g
Sacharidy
7.8 g
Tuk
18.3 g
Vláknina
4.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty