Zařízení & příslušenství
豆豉蒸魚
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀400 克
-
薑 切片20 克
-
米酒1 大匙
-
豆豉醬 (自製)60 克
-
水500 克
-
新鮮香菜 切碎30 克
-
蒜頭 切碎20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
985.5 mg
Protein
20.8 g
Kalorie
1188.8 kJ /
284.4 kcal
Tuk
18.3 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
57.9 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan