豆豉蒸魚

豆豉蒸魚

4.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀
    400 克
  • 切片
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 豆豉醬 (自製)
    60 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜 切碎
    30 克
  • 蒜頭 切碎
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 985.5 mg
Protein 20.8 g
Kalorie 1188.8 kJ / 284.4 kcal
Tuk 18.3 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 57.9 g
Sacharidy 7.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...