白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.4 44 rating
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 1hod. 35min.
32 个

Suroviny

饺子皮
  • 多备一些抹油用
  • 150 克
  • 面粉
    300 克
  • 1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 视情况需要再增加
内馅及蒸饺
  • 大白菜叶 切块
    350 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 530 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 纯芝麻油 (15克)
    1 汤匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 176.8 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 305.7 kJ / 73.1 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 7.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...