白菜猪肉蒸饺
TM6 TM5

白菜猪肉蒸饺

4.4 (42 hodnocení)

Suroviny

饺子皮

  • 油 ,多备一些抹油用
  • 150 克 水
  • 300 克 面粉
  • 1 汤匙 油
  • ¼ 茶匙 盐
  • 水 ,视情况需要再增加

内馅及蒸饺

  • 350 克 大白菜叶 ,切块
  • 1 ½ 茶匙 盐
  • 350 克 猪肉肉糜
  • 530 克 水
  • 20 克 酱油
  • 10 克 米酒
    nebo 10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 胡椒粉
  • 1 汤匙 纯芝麻油 (15克)

Nutriční hodnoty
na 1 个
Kalorie
305.7 kJ / 73.1 kcal
Protein
3.1 g
Sacharidy
7.6 g
Tuk
3.3 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
176.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty