Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cetriolo pelato, senza semi e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 5 rametti di aneto fresco, lavato e asciugato
- 500 g di yogurt greco magro
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
10
g di aceto di vino bianco
nebo 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Gazpacho
15 Min
Babaganoush
40 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Salsa guacamole
10 Min
Guacamole Tex-Mex
5 Min