Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparare il vitello
- 900 g di acqua
- 80 g di carota a pezzi (1 carota)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di carne di vitello magatello in un solo pezzo
Preparare la salsa tonnata
- 300 g di olio di arachidi
- 200 g di tonno in scatola, sott'olio
- 4 filetti di acciuga, sott'olio (10 g)
- 40 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- ½ limone, il succo (30 g)
- 1 cucchiaio di aceto
- 3 tuorli a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 1 carota tagliata a nastro con il pelapatate o a fettine sottili (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 57.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2j 30 menit
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Polenta
1j
Crocchette di pesce persico
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Pepata di cozze
55 Min
Salsa tonnata
20 min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Roastbeef
55 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Lonza di maiale con purè e insalata
1j