Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparare il vitello
- 900 g di acqua
- 80 g di carota a pezzi (1 carota)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di carne di vitello magatello in un solo pezzo
Preparare la salsa tonnata
- 300 g di olio di arachidi
- 200 g tonno in scatola in olio di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio (10 g)
- 40 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- ½ limone, il succo (30 g)
- 1 cucchiaio di aceto
- 3 tuorli a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 1 carota tagliata a nastro con il pelapatate o a fettine sottili (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 57.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Polenta
1h
Salsa tonnata
20 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Clafoutis di prugne (TM6)
Žádné hodnocení
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Gnocchi di patate
1h 15min
Sale alle erbe aromatiche
5min
Vitello tonnato
25h 30min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Torta di pane
1h 20min