Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla valdostana
35min
Semolino dolce
1h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Minestra di castagne
1h 40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Crauti e würstel
35min
Sformatini ai porri
55min
Mini bonet
2h
Polenta taragna
1h 15min
Bonèt
2h