
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 564 kcal / 2360 kJ
- Protein
- 18.9 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta di grano saraceno
1hod.
Zabaione (TM6)
15min
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Risotto timo e toma
35min
Panissa vercellese
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Polenta taragna
1hod. 15min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1hod.
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min