Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Minestra di castagne
1h 40min
Zabaione allo spumante
15 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Zabaione (TM6)
15 Min
Risotto timo e toma
35 min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Fonduta
8h 20min
Polenta taragna
1h 15min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Bagna cauda
35 min