菌王汤锅底

菌王汤锅底

5.0 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
1 个

Suroviny

  • 干香菇 提前放入水里泡软
    3 - 4 颗
  • 干松茸 提前放入水里泡软
    20 克
  • 蟹味菇
    40 克
  • 虫草花 新鲜的
    20 克
  • 综合菌菇 选择鸡枞菌
    30 克
  • 切片
    2 片
  • 切段
    2 根
  • 1400 克
  • 根据个人口味调整
    5 - 7 克
  • 红枣
    3 - 4 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 2363.2 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 30.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...