Zařízení & příslušenství
菌王汤锅底
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
1 个
Suroviny
-
干香菇 提前放入水里泡软3 - 4 颗
-
干松茸 提前放入水里泡软20 克
-
蟹味菇40 克
-
虫草花 新鲜的20 克
-
综合菌菇 选择鸡枞菌30 克
-
葱 切片2 片
-
姜 切段2 根
-
水1400 克
-
盐 根据个人口味调整5 - 7 克
-
红枣3 - 4 颗
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
2363.2 mg
Protein
5.9 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
30.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家吃火锅
10 recepty/-ů
Čína
Čína