Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sementes de abóbora
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo
- 375 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 100 g farinha de centeio
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Mix para pão integral e pão
24h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão rústico
2h
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15min
Pão de alfarroba
1 godz. 35 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min