Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 200 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Päckchen Vanillezucker
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Backpulver
- 2 EL Milch
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 118 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italienischer Zitronenkuchen
45 min
Kokosbusserl
25 Std.
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1 godz. 20 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 godz.
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Obstkuchen
1 godz.
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Wiener Rehrücken
3h 40 min
Marillenkuchen
1h 30min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Nutella-Schnitte
2 godz.