Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bio-Zitrone
- 150 g Milch
- 20 g frische Germ
- 200 g Zucker
- 530 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 3 Prisen Salz
- 170 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 EL Öl, zum Einfetten
- 1 TL Vanillezucker
- 800 g Äpfel, säuerlich, entkernt, in Stücken (4 cm)
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 EL Maisstärke
- ½ TL Lebkuchengewürz
- 2 EL Rosinen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 30 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Apfeltaschen
1 Std. 40 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Obstkuchen
1h
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Schneller Apfelkuchen
1h 30min
Osternest aus Germteig
2 Std.
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2hod. 15min
Vanillekipferl von Dr. Oetker
1h 30min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Ruckzuck-Muffins
30min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min