Piškotový korpus

Piškotový korpus

4.6 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
16 plátků

Suroviny

  • máslo na vymazání fiormy
  • 8 vajec, středních (53-63 gramů) viz. tipy
  • 240 gramů cukru dle chuti
  • 2 čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
    1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu
  • 240 gramů hladké mouky
  • 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva (volitelně)
  • 2 špetky soli (volitelně) dle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 plátek

Sodík 41.6 mg
Protein 5.2 g
Kalorie 653.3 kJ / 156.2 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 27.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...