Zařízení & příslušenství
Piškotový korpus
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
16 plátků
Suroviny
-
máslo na vymazání fiormy
-
8 vajec, středních (53-63 gramů) viz. tipy
-
240 gramů cukru dle chuti
-
1 čajová lžička přírodního vanilkového extraktu2 čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
-
240 gramů hladké mouky
-
2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva (volitelně)
-
2 špetky soli (volitelně) dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
41.6 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
653.3 kJ /
156.2 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Piškotový dort s krémem mascarpone
1u. 40min
Čokoládová poleva (Ganache)
20min
Máslový krém
5min
Sníh z bílků
5min
Máslovo-pudingový krém
20min
Piškotový korpus (bez lepku)
1u. 30min
Čokoládový dort se slaným karamelem
2u. 40min
Vánočka
1u. 30min
Trojitý čokoládový dort
2u. 30min
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3u.
Žloutkové věnečky
1u. 30min
Linecké cukroví
2u. 40min