Zařízení & příslušenství
Houbová smaženice
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
65 gramů cibule
-
½ čajové lžičky kmínu, celého
-
1 polévková lžíce oleje
-
250 gramů žampiónů, čerstvých, na kousky250 gramů lesních hub, čerstvých nebo sušených, na silnější plátky
-
3 vejce malá, velikosti "S"
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
773.7 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
1079.1 kJ /
257.9 kcal
Tuk
13.3 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vejce obarvená naoranžovo
55min.
Těstoviny, vařené
20min.
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Lečo
45min.
Restovaná cibule (200 gramů)
20min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Houbovo-smetanová omáčka
30min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Bramboráky
45min.
Vařené brambory
30min.