Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů celeru, na čtvrtky
- 50 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů másla
- 1200 gramů vody
- 400 gramů brambor, na malé kostky
- 20 gramů hříbků, sušených
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Lečo
45 Min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 Min
Koprová omáčka
20 Min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30 min
Kulajda
40 Min
Zelňačka
25 Min
Rajská omáčka
30 min
Bramboráky
45 Min
Sekaná s bramborami
1 Std.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.