Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restované proužky krůtího masa
15min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Restovaná paprika (400 gramů)
25min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restované houby (300 gramů)
25min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restované kostky kuřecího masa
15min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Restovaná zeleninová směs
30min
Restované proužky kuřecího masa
15min