Restované hříbky s česnekem
TM5 TM6

Restované hříbky s česnekem

Suroviny

  • 4 stroužky česneku
  • 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
  • 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
  • 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
  • 50 gramů olivového oleje
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
571 kJ / 137 kcal
Protein
3.3 g
Sacharidy
4.7 g
Tuk
12.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše