
Zařízení & příslušenství
Restované hříbky s česnekem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
400 gramů čerstvých hřibů očištěných, na čtvrtky
-
1 - 2 špetky mletého kajenského pepře podle chuti
-
50 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
137 kcal /
571 kJ
Protein
3.3 g
Tuk
12.9 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Restovaná zeleninová směs
30min
Restované houby (300 gramů)
25min
Restovaná paprika (400 gramů)
25min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min