
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Restovaná zeleninová směs
30min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Restovaná cibule s chilli
20min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Restované houby (300 gramů)
25 min