
Zařízení & příslušenství
Restované hříbky s česnekem
Příprava 5min
Celkový 20min
4 porce
Suroviny
-
stroužky česneku4
-
čerstvé petržele jen lístky10 gramů
-
čerstvých hřibů očištěných, na čtvrtky400 gramů
-
mletého kajenského pepře podle chuti1 - 2 špetky
-
olivového oleje50 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 - 2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
137 kcal /
571 kJ
Protein
3.3 g
Tuk
12.9 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recept
Česká republika
Česká republika