Zařízení & příslušenství
Restované hříbky s česnekem
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
400 gramů čerstvých hřibů očištěných, na čtvrtky
-
1 - 2 špetky mletého kajenského pepře podle chuti
-
50 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.3 g
Kalorie
571 kJ /
137 kcal
Tuk
12.9 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Restovaná zeleninová směs
30min.
Restované houby (300 gramů)
25min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Restovaná červená paprika s cibulí
25min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min.
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min.
Restované mrkvové tyčinky (200 gramů)
15min.
Restované krevety
15min.
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované proužky krůtího masa
15min.
Restované kostky krůtího masa
15min.