Zařízení & příslušenství
Bageta
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 45min.
2 kusy
Suroviny
-
220 gramů vody
-
⅔ čajové lžičky instantního droždí, rozdrobeného5 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
330 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení330 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
1 ⅓ rovné čajové lžičky soli
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1580.5 mg
Protein
20.8 g
Kalorie
2526.2 kJ /
603.8 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
120.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tvarohová vánočka
1hod. 5min.
Chléb expres
45min.
Péřové bramborové knedlíky
1hod. 10min.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Chléb s chilli
4hod. 30min.
Nekynuté těsto na pizzu
30min.
Bílé pečivo
1hod.
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1hod. 45min.
Chléb
1hod. 40min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Bagety
35min.