Programy Zahušťování a Rýžovar

Prohlédněte si naše první recepty pro tyto dva programy – různé slané a sladké omáčky, dezerty a základní recepty na vaření rýže a dalších obilovin. Přejeme dobrou chuť!

Základní slané omáčky

Jak používat program Zahušťování

Program Zahušťování použijte  na vaření omáček zahušťovaných škrobem, například bešamelové omáčky, omáčky Aurore nebo Mornay, teplých emulgovaných omáček, například holandské omáčky nebo omáčky z vaječných žloutků (Béarnaise), či vynikajících dezertů, jako jsou pudinkové krémy nebo zabaglione. Suroviny vložte do Thermomixu® a jednoduše zvolte Zahušťování , nastavte teplotu a otočte knoflíkem!

Tipy k jednotlivým programům

Sladké omáčky a dezerty

Jak používat program Rýžovar

Program Rýžovar  se používá na vaření rýže a dalších obilovin, například jáhel nebo bulguru, stejným způsobem jako na plotně. Do mixovací nádoby nalijte vodu, vložte koření a vámi vybranou obilovinu a poté vyberte program Rýžovar  a otočte knoflíkem. Toť vše!

Vařená rýže a obiloviny

Objevte nové kolekce