Zařízení & příslušenství
Béarnská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 20min.
250 gramů
Suroviny
-
4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
-
80 gramů šalotky
-
80 gramů vinného octa, bílého
-
180 gramů másla na kousky
-
4 žloutky
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 250 gramů
Sodík
1806 mg
Protein
14.1 g
Kalorie
6529.8 kJ /
1560.7 kcal
Tuk
160.9 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
97.8 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zahušťování na TM6
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Holandská omáčka
15min.
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Hrášková polévka s mátou
30min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Holandská omáčka
15min.