Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
- 80 gramů šalotky
- 80 gramů vinného octa, bílého
- 180 gramů másla, na kousky
- 4 žloutky
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 250 gramů
- Kalorie
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 97.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1806 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Profiterolky s hráškovým krémem
2 Std.
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1 Std. 30 Min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1 godz. 40 min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min
Rychlá polévka Pho
1 godz. 20 min
Mátová zmrzlina s čokoládou
10 Std. 25 Min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min
Malinové makronky
26h
Petrželové pesto
10min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 Min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5 Std. 20 Min