Zařízení & příslušenství
Béarnská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 20min.
250 gramů
Suroviny
-
4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
-
80 gramů šalotky
-
80 gramů vinného octa, bílého
-
180 gramů másla na kousky
-
4 žloutky
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 250 gramů
Sodík
1806 mg
Protein
14.1 g
Kalorie
6529.8 kJ /
1560.7 kcal
Tuk
160.9 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
97.8 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zahušťování na TM6
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Baleárská omáčka
15min.
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min.
Čokoládový dortík s chilli
13hod.
Telecí party klobásky
1hod. 10min.
Rybí guláš s krevetami
45min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Máslo s lískovými oříšky
1hod. 30min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Rychlé hovězí Massaman kari
40min.