Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
- 80 gramů šalotky
- 80 gramů vinného octa, bílého
- 180 gramů másla, na kousky
- 4 žloutky
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 250 gramů
- Kalorie
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 160.9 g
- Nasycený tuk
- 97.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1806 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Holandská omáčka
15 Min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Pizza Quattro formaggi
1 godz. 40 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Holandská omáčka
15 Min
Polévka Tom Yum
15 Min