Zařízení & příslušenství
Vařený bulgur
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porcí
Suroviny
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
295.8 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
896.4 kJ /
214.1 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Vařená quinoa
15min.
Vařené jáhly
45min.
Těstoviny, vařené
20min.
Rýže, vařená
25min.
Rajčata plněná pohankou
1hod.
Jáhlovo-maková kaše
20min.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Kroupy se žampióny
55min.
Květáková rýže
10min.
Vařené brambory
30min.