Vařený bulgur

Vařený bulgur

4.5 19 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porcí

Suroviny

  • 200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
  • 400 - 800 gramů vody
  • ½ - 2 polévkové lžíce oleje
  • ½ - 1 čajová lžička soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 295.8 mg
Protein 5.6 g
Kalorie 896.4 kJ / 214.1 kcal
Tuk 1.9 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...