Zařízení & příslušenství
Vařený bulgur
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porcí
Suroviny
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
295.8 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
896.4 kJ /
214.1 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min.
Vařená quinoa
15min.
Vejce obarvená naoranžovo
55min.
Vařené jáhly
45min.
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min.
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Rýže, vařená
25min.
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min.
Pohanková mouka
5min.
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1hod. 15min.
Vařené brambory
30min.