Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 538 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.
Baguette
3 Std. 45 Min
Nudelteig
1 godz.
Geflügelbratwurst
3h 30 min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Grissini
2 Std. 30 Min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Nudelteig ohne Ei
1 Std. 35 Min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Burgerbrötchen (Buns)
1 godz. 30 min