Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Stücken
- 100 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Rosmarin, getrocknet
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Olivenöl
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Wasser und Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ei
- 3 Prisen Muskat (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 538 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3 godz. 45 min
Nudelteig
1h
Teig für Wan Tans
1h 15min
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Frühlingsrollen
2 Std. 10 Min
Mini-Asia-Rollen
1 Std. 10 Min
Ravioli alla napoletana
1h
Nudelteig ohne Ei
1 Std. 35 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30 min