Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fetter Speck, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kalbsfleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm)
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ¾ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Wildbratwurst
3h 30 min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Geflügelbratwurst
3h 30 min
Lammbratwurst
3h 30 min
Scharfes Rindfleischpesto
40 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Hackfleisch
35 min
Lyoner
12j
Klassische Bratwurst
3h 30 min
Geflügelfond
1h
Sahneeis
10 Std. 20 Min