Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g fetter Speck, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kalbsfleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm)
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 1 geh. TL Senf
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ¾ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eis crushen
5 Min
Schlagsahne
10 Min
Lyoner
12 Std.
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Curry-Ketchup
35 Min
Kartoffelpuffer
20 min
Eier, gekocht
20 min
Schleckmuscheln
40 Min
Bollerwagenwurst
3 Std. 30 Min
Lachsbratwurst
3hod. 15min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 Std. 50 Min
Sauce Ungarischer Art
30 Min