Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Knoblauch-Butter
- ½ EL frische Petersilienblätter
- ¼ EL frische Thymianblättchen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, weich
- 1 - 2 Prisen Salz, nach Geschmack
Rindersteaks und Fertigstellung
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g), 3 cm dick
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Lammfilets mit Lavendel
13u.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 phút
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 phút
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 phút
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 phút
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 phút
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 phút
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 phút
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 phút
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 phút
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 phút