
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Knoblauch-Butter
- ½ EL frische Petersilienblätter
- ¼ EL frische Thymianblättchen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter weich
- 1 - 2 Prisen Salz nach Geschmack
Rindersteaks und Fertigstellung
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g), 3 cm dick
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 338 kcal / 1416 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2hod.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min