
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1650 g Wasser
- 3 Stücke Rinderfilet (à 150 g)
- 25 g Butter
- 1 Zweig Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 306 kcal / 1281 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min