Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di passata di pomodoro
- 150 g di gambi di sedano a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, spuntati e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di peperoni a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di cavolfiori a pezzi piccoli
- 150 g di cipolline borretane (le più grosse tagliate a metà)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
-
50
g di aceto di vino bianco
nebo 50 g di aceto di mele - 2 cucchiaini di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini bonet
2h
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Insalata russa
1 Std.
Cocotte persi pien
1 Std.
Salsa tonnata
20 Min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Peperoni alla piemontese
55 min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Semolino dolce
1 Std.
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min