Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 700 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 280 g di pangrattato
- 150 g di farina tipo 0
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 88.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min