Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 700 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 280 g di pangrattato
- 150 g di farina tipo 0
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 88.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min