Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiai di olio di riso
- 70 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna integrale
- 1 uovo
- 120 g di bevanda a base di soia
- 100 g di farina integrale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di pinoli
- 20 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 3 mele (renetta, golden, annurca...), sbucciate a fettine sottili
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Biscotti integrali all'avena
1 Std. 10 Min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 Min
Plumcake integrale noci e cocco
55 Min
Torta di zucca con farina di farro
55 Min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1 Std.
Pasta frolla al farro (vegan)
2 Std. 40 Min
Plumcake pesche e farro con latte di soia
1 Std. 10 Min
Torta di segale con mele e nocciole
1 Std.
Torta integrale al profumo di agrumi
1 Std.
Biscotti d'avena
45 Min
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.