Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di riso, preferibilmente integrale
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 500 g di ceci in scatola sgocciolati (peso netto)
- 70 - 80 g di acqua
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 30 g di cipolla bianca a metà
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di peperoni rossi a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettine di spinaci e ricotta
30 Min
Polpette di tonno e curcuma
1 Std.
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1h 30min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 Min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35 Min
Polpette di ceci con maionese al curry (Bimby Friend)
30 Min
Polpettine di ceci
1h 5 min.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Burger piselli e ricotta
35 Min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Polpettone vegetariano
1h 30min