Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 47.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Merluzzo in salsa aioli
1h
Fonduta svizzera
20 min
Polenta al formaggio
1h
Fonduta
8sa 20 dk
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min