
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 661.5 kcal / 2767.7 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 47.2 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Pavlova con pere all'arancio
Žádné hodnocení
Zabaione
15min
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Fonduta svizzera
20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Flan al topinambur
40min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Brandacujun
45min
Bagna cauda
35min
Fonduta
8hod. 20min
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min