Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 47.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Fonduta svizzera
20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Bagna cauda
35 Min
Zabaione
15 Min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 godz. 30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Fonduta
8h 20min