Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 47.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Zabaione
15 Min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Bagna cauda
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Fonduta svizzera
20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Brandacujun
45 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min