Zařízení & příslušenství
Fonduta con tartufo bianco
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porzioni
Suroviny
-
400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
-
40 g di burro
-
4 tuorli d'uovo
-
tartufo fresco a scaglie q.b.
-
4 fette di pane tostate
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
11.1 g
Kalorie
2767.7 kJ /
661.5 kcal
Tuk
47.2 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
29.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
29 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Giro d'Italia
29 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1hod.
Zabaione
15min.
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10hod. 30min.
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3hod. 30min.
Mini bonet
2hod.
Salsa rubra
30min.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min.
Fonduta svizzera
20min.
Fonduta
8hod. 20min.
Salsa verde "Bagnet"
15min.
Bagna cauda
35min.