Fonduta con tartufo bianco

Fonduta con tartufo bianco

3.8 6 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
  • 40 g di burro
  • 4 tuorli d'uovo
  • tartufo fresco a scaglie q.b.
  • 4 fette di pane tostate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.1 g
Kalorie 2767.7 kJ / 661.5 kcal
Tuk 47.2 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 29.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...