Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Hafer
- 600 g Mangold, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 200 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Weißwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe
40 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Pastinakenpuffer
40 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35min