Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Rettich, frisch (ca. 700 g), in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- 30 g Öl
- 10 - 15 g Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 589 kJ / 141 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Radieschensalat
10 min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40 min
Weißwurstsalat
30 min
Radieschendressing
10 min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Radieschen-Apfel-Salat
10 min
Krautsalat mit Leberkäse
25 min