Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Rettich, frisch (ca. 700 g), in Stücken
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- 30 g Öl
- 10 - 15 g Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 589 kJ / 141 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Radieschendressing
10 Min
Radieschensalat
10 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Erdäpfelkas mit Rettich
40min
Griechischer Weißkrautsalat
2 godz. 15 min
Radieschen-Apfel-Salat
10 Min
Rheinischer Wurstsalat
1 Std. 15 Min