Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Mangold, davon 300 g in Stücken und 50 g in feinen Streifen
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Sahne
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Senf
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 200 g Frischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2387 kJ / 570 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Mangoldrisotto
50min
Mangoldcremesuppe
30 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min