Rote Grütze mit Tapioka

Rote Grütze mit Tapioka

3.7 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
8 Portionen

Suroviny

  • Traubensaft
    300 g
    300 g Kirschsaft
  • Tapioka gemahlen (siehe Tipp)
    60 g
  • rote Beeren, gemischt, frisch
    1000 g
    1000 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetaut

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 1 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tuk 0 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...