Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Dinkel
- 500 g Wasser
- 3 TL Salz
- 500 g Topinambur, geschält, halbiert
- 2 EL Thymianblättchen, frisch
- 120 g Buttermilch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 319 kJ / 76 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1h
Dinkelkeimbrot
72h
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Sesambrot
2h
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 godz. 30 min
Brennnesselfladen mit Schafkäse
2 godz. 20 min
Brotgewürz
5min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 godz. 30 min
Roggenmischbrot
1h 15min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Dunkles Landbrot
3h