Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine
- 100 g Zucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 300 g Rotwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.
Eierlikör-Sabayon
15 Min
Herrencreme
4h 25min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 Std. 30 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Damencreme
5 Std. 20 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Eierlikör-Pudding
15 Min
Vanille-Zabaglione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Weincreme
5h 40min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 Min