Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser, lauwarm
- 250 g Malzbier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Bierbrot
2 godz.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8u.
Graubrot
2 godz.
Schweizer Bauernbrot
7hod.
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2 godz. 20 min