
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser lauwarm
- 250 g Malzbier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 127 kcal / 531 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Bierbrot
2hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5hod. 45min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Graubrot
2hod.
Bauernbrot
2hod. 20min
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min