Zařízení & příslušenství
Dunkles Landbrot
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
16 Scheiben
Suroviny
-
Gerste100 g
-
Dinkel100 g
-
Weizenmehl Type 1050320 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)2 TL
-
Brotgewürz2 TL
-
Salz2 TL
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Wasser lauwarm100 g
-
Malzbier250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalorie
531 kJ /
127 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Dunkles Landbrot
3hod.
Bergisches Urbrot
17hod.
Sesambrot
2hod.
Bierbrot
2hod.
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min.