Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 120 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ Vanilleschote
- 4 Eigelb
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierlikör-Sabayon
15 Min
Bayerische Creme
8h
Crème brûlée
6h
Welfencreme (Welfenspeise)
2 Std. 30 Min
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Glühweinsabayon
10 Min
Welfenspeise mit Trauben
2 Std. 30 Min
Zimtmousse
5h 40min
Rotweincreme
5h 40min
Herrencreme
4h 15min
Klassische Zabaglione
15 Min