Corona di riso e castagne alla fonduta

Corona di riso e castagne alla fonduta

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi misti surgelati
  • 150 g di castagne surgelate pelate
  • 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
Fonduta
  • 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
  • 10 g di burro
  • 2 tuorli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15 g
Kalorie 1703 kJ / 407 kcal
Tuk 19 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...