Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 Std. 30 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Agnolotti al brasato
3 Std.
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Crema di Cogne
15 Min
Rosette al radicchio
2 Std.
Fonduta
8h 20min