
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 407 kcal / 1703 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8hod.
Cupolette al limone
9hod.
Crostatine al limoncello
2hod. 35min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1hod. 10min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3hod. 30min
Martin sec al Barolo
4hod. 30min
Forever
10min
Flan ai quattro formaggi
1hod.
Agnolotti del plin
10hod. 30min
Flan patissier
2hod.
Panissa vercellese
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min