Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini tart tatin
3 Std.
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30min
Bavarese alle nocciole
7h
Agnolotti al brasato
3 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Flan al salmone affumicato
45min
Gelato alle castagne
10sa 30 dk
Brandacujun
45min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min