Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi misti surgelati
- 150 g di castagne surgelate pelate
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
Fonduta
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 100 g di latte intero per 2 ore
- 10 g di burro
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1 godz. 20 min
Zabaione caldo al passito
15min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Trittico d'autore
2h
Risotto champagne e melagrana
50 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min